tisdagen hittils

     Publicerat: 2009-08-11 Kl: 13:35:47 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer

hej hej! oj vad sen jag blev med dagens första inlägg idag. vaknade inte förrns 11.15, ush jag får ångest av att sova så länge, hela dagen lixåm bara "poff", men förmodlien behövde väl kroppen sova, annars brukar jag vakna runt 9.. aja... gick iaf en promenad med hundarna direkt, och när jag kom hem har jag städat lägenheten ganska nogrannt. var ett tag sedan! nästan en vecka tror jag? förut städade jag mer eller mindre varje dag, men har dragit ner lite grann på det. har skakat och vädrat sängkläderna, så dom blir allt goa å lägga sej i ikväll :)
nu har jag ätit lite, och ska snart bege mej mot jobbet. kväll med karin idag. hoppas det blir lite lugnare än vanligt, för jag har en del att ta tag i. känner att det skulle behöva städas i skrymslen och vrår på jobbet. stör mej varje dag på att det är så dammigt å skitigt i hörnen. ingen har hunnit de senaste veckorna lixåm...
nu ska jag avnjuta min kalla cola o 20min till, och sedan drar jag mej. vi hörs ikväll!
ha en bra dag!


Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: