so far so good

     Publicerat: 2009-08-13 Kl: 12:28:44 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer

    
Jahapp, då var det torsdag igen. sovmorgon is the shit. dom här veckorna, då jag jobbar kväll tisdag och torsdag är toppen, då får jag lixåm sova ut varannan dag :D inte alls så kämpigt som att gå upp tidigt fyra dagar i rad puh. förr var jag ju ledig på onsdagar, men numer är man ju en mycket hårt arbetande kvinna. dock är jag glad att jag gått upp på heltid när jag kolla kontoutdraget, har flera tusen kvar och det är bara tio dagar kvar tills lönen. grejt. never happend to me before I say.
nåväl. vi har varit på våran vanliga farsta-korv-tur. det har blivit lite av min och vovvarnas grejj, och vi alla är väldigt inrutade på hur rutten ska se ut. först djurmagazinet och köpa vomburgare och sedan raka spåret till korvkiosken. och så sätter vi oss alltid på samma ställe och äter korven och hundarnahäter sina vomburgare. bamse kastar i sej sin, medans polly låter sin ligga tills jag ätit halvvägs upp min körv, då äter hon sin burgare. när jag ätit klart får dom varsin brödbit. ja det är alltid samma visa. jag gillar det :)
nu när vi kom hem provade jag om hundarna skulle uppskatta "catmosphere" det är en sån plastboll man lägger godis i. åså ska hundarna hajja grejjen att rulla på den och då kommer det godis. här blev det dock så, att ingen hade tid att förstå hur den fungerade. för polly, hade inte tid, för hon var upptagen med att förstööööra bollen. bamse hade inte heller tid, för han var för upptagen med att leta godis i gräset som trillat ut, så han lyfte inte ens huvudet från gräset så han upptäckte bollen. suck. lyckat. oväntat? naeh.
nu ska vi göra ingenting en stund. ska gå igenom dom där PU-samtals-frågorna sedan innan jag åker bara. ush, jag hoppas inte dom kommer klaga på mej. min dag blir förstörd då. jag hatar kritik. bajs.

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: