oh no aj mitt finger

     Publicerat: 2009-08-19 Kl: 19:21:55 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer

hellu! god kväll på er! har varit hemma en stund, slbutade 18 idag. har varit en jätte lugn dag på jobbet, det är man inte van vid! själv har jag mest pysslat med småsaker, och endast träffat en patient på hela dagen. och den högg men i fingret haha. vissa straffar gud med det samma kanske. "din late fan" hehe. blev ett rejält jack asså.
var ju hos läkaren på förmiddagen, och det skrev jag ju om på lunchen. ush, jag gruvar mej inför det besöket. ja. nej det gjorde så ont sist, och nu kommer det bli ännu värre denna gången eftersom han ska längre in i leden och spruta mer kortison åså.
just nu sitter bamse och gnäller framför mej. ja han har väl räknat ut att jag har en boll med mej hem, så han kommer väl inte sluta pipa förrns jag lyder och följer med ut antar jag. markus är och simmar med joppe haha ja, simmar. ja mycket ska man höra innan öronen ramlar av!
får skriva lite mer senare, när jag har något vettigare att komma med!

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: