morning!

     Publicerat: 2009-08-18 Kl: 10:53:19 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer

God morgon! här ligger jag i sängen och slappar. jag och mari bytte ju pass idag, skulle jobbat 7-16 egentligen, men tar kvällen istället. myyycket trevligare :) så det blir jag och malin ikväll, med karin. det blir nog toppen det!
ska strax gå upp, ta en promenad med hundarna. ska man knalla till farsta som vanligt tro? köpa en korv? får se vart dagen bär av.
jag älskar dom där kvällspassen. hade mer än gärna jobbat fasta kvällear både tisdag och torsdag. änsålänge är det bara jag som går torsdagkvällarna för ingen annan yppade ett ljud att dom ville, men jag gör det mer än gärna. men nu verkar det som det är diskussion att vi ska ha en sköterska som går 9-18 på torsdagar (innan har det vait en till 16 och tvp till17) och då blir det plötsligt liv i luckan. då ska minsann A åxå jobba kvällspass. det var likadant med tisdagarna. jag hade dom själv innan för ingen annan ville ha dom. men så skulle vi börja vara två, och då skulle dom andra plötsligt åxå ha. det är så störigt tycker jag. för jag VILL verkligen gå kvällar, och tycker det är synd att jag inte kan göra det bara för nån som sätter sej på tvären. ja vi får väl se hur det blir. jag hoppas jag kan få ha kvar mina torsdagkvällar eftersom det från början var sagt att jag skulle jobba dom, eftersom det bara var jag som erbjöd mej.

hursomhelst. nu måste jag gå upp. påbörja dagen, så man får några timmar inna jobbtajm!
hejpå en stund!

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: