måndag

     Publicerat: 2009-08-17 Kl: 18:06:13 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer

jahapp. ny vecka. tänk vad livet rullar på egentligen. vecka in. vecka ut. har vart en bra dag på jobbet.
började dagen med att försöka nå kattens ägare. vilket lyckades tillslut. så nu är iaf lilla katten hemma hos sej igen! kändes nästan lite sorgligt att lämna tillbaka henne, blev riktigt fäst. men ägaren var såklart tacksam över att hon fått bo hos mej! var ju inte meningen att det skulle bli så som det blev. aja, hoppas nu lilla katten slipper besvär med mjölkstockning och att allt går fint för henne! <3
idag var det fet jävla kö in mot stan på morgonen. fy fan. från farsta och ner i södra länken. märks att all semester är slut nu. nu är det tarfik-kaos igen. like usual. tycker det är otroligt att det inte händer fler olyckor, med tanke på hur folk trycker sej in och kör helt galet i sådan tät trafik!

sedan har det inte hänt så mycket idag. jag har suuuperont i mitt knä, det är svullet och hemskt. ska till läkaren på återbesök på onsdag, någon kanske minns att jag fick kortisoninjektion i juni, nu ska vi utvärdera det. det blir lätt. för det fungerade inte alls! så nu ikväll blir det nog bara att sitta stilla med knät högt. markus är ute och "tar en öl" så jag räknar med att bli ensam hela kvällen. lika bra så slipper jag bli besviken. ska halta ner till affären nu och köpa lite kvällsmat iaf. får skriva lite mer sedan!

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: