kattägare.. jag? nä.

     Publicerat: 2009-08-14 Kl: 19:17:09 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer



idag tog dagen en oväntad vändning! vi hade en liten kattemiss som ingen kom och hämtade. jag och karin väntade och väntade.. men ingen ägare kom... vi har ringt massor av gånger och ingen svarar. och dom hade lovat att komma innan kl 18. så ja. va ska man göra? den kan ju inte sitta på kliniken över helgen.. så jag tog med den hem. så nu sitter den här i en hundbur på våran toalätt. jag kan ju inte släppa ut den. kanske på toan att den kan vara lös här inne sen, vi får väl se. hon verkar himla snäll och go, och hon var väldigt hungrig nu när jag gav henne mat. snuppan. så nu får hon bo här över helgen och så hoppas vi ägarna hör av sej på måndag! men i helgen ska hon iaf bli väl omhändertagen! om än ha lite tråkigt kanske. antar att ägaren har en förklaring på måndag. hoppas det inte hänt något allvarligt! men katten har det bra sålänge iaf :)

hursomhelst. idag ska jag ut på stan! härregud jag. ut! linda, fia och frida är här, från borås! så jag ska åka in nu till stan och möta dem! det blir jätte trevligt det! så jag hinner inte skriva så mycket, utan det får bli mera sedan!!!

hej hej!

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: