kära murphy. dra to hell!

     Publicerat: 2009-08-20 Kl: 22:21:06 | I kategori: Övrigt | 1 kommentarer

ja då vet man att man lever, efter ytterligar en smockfull kväll på jobbet! men det har varit roligt. men fuuullt upp. och när det är som mest att göra, kommer det såklart in drop-in vaccination haha. "hej vi skulle vilja vaccinera" man tänker "neeeej försvinn jag hinner inte, ut ur min syn" haha, men lägger såklart på ett leende och säger "självklart! sitt ner och vänta lite så grejjar vi det!" . hela dagen hade det varit lungt, och då kommer det inte en enda drop-innare. det är verkligen alltid så. muuurphys lag va det återigen så det hette? hade både blodprover och röntgen som väntade. men man får ta ett djupt andetag ocg jobba på. det är ju roligt när det är fullt upp.

nu är jag iaf hemma och har just ätit köttbullar med sås och mos som markus lagat. strax ska jag grejja lite inför morgondagen. då får alla djuren åka med till jobbet, så det blir lite att packa in i bilen imårrn vid halv 7. börjar ju 7 imorgon.
så jag ska väl inte sitta här egentligem utan iväg med mej och gör lite nytta!
go natt på er!
Postat av: ISAS MAMMA, snart 2 barns mamma !

vilken söt blogg du har :)

2009-08-21 @ 20:21:18
URL: http://idaahansson.blogg.se/

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: