kan man dö av halsont?

     Publicerat: 2009-08-22 Kl: 12:38:48 | I kategori: Övrigt | 1 kommentarer

härregud. HÄRREGUD! hur ont kan man ha i en hals? har inte sovit en enda sekund på hela natten. bara legat och flämtat och fått spotta ut all saliv då jag inte ens kan svälja. tog så många treo åxå, att jag fick mina spcialare-biverkningar; tillfällig tinnitus och hjärtklappning. men inte hjälpte det mot halsen inte.
nu på förmiddagen har vi varit på apoteket. jag har köppt ipren, det sa hon på apoteket är bra mot inflammtion, och sedan köpte jag "zyx" som ska vara värktabletter mot halont. jäjä. okok. har tagit det nu, och kanske att det tagit nååågot av udden på smärtan. men det är verkligen marginellt. nu kan jag iaf prata. och svälja, men det är knappt. hon på apoteket tyckte jag skulle åka till läkaren. men jag tänker ge det en chans iaf med piller, för akuten en helg, ja roligare kan man väl ha. ger det till imårrn/måndag iaf. å vi som ska äta kräftor ikväll. hoppas jag kan fösa undan det värsta så jag kan äta. hittills har jag bara kunna surpla i mej liite yougurt :( försöker nu dricka lite varmt iaf, det lindrar ju lite iaf medans man sväljer :(. helt sjukt detta kom över en timme igår i bilen!
Postat av: Frida & Riley

Hade du luftkonditioneringen på kanske ?

2009-08-22 @ 15:01:40
URL: http://honungsbulle.blogg.se/

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: