joråsåatte.. en ruta mer eller mindre...

     Publicerat: 2009-08-11 Kl: 22:43:31 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer

för att jag är ett klantarsel. kolla! en pajjad ruta på jobbet just because of ME! skulle ställa undan en pall efter att jag hade lastat in foder... åså stod det redan två pallar mot fönsterkarmen, och när jag går förbi, stöter jag i dom, och dom "hoppar ner" lixåm padamm! på något vis, slinter, nej jag vet inte vad man ska kalla det att dom gjorde, men vad dom än gjorde, resulterade det i att dom smällde sönder rutan! jävvla scheisse! fick lunka in och bekänna färg till karin, trodde hon skulle bli arg, men det blev hon inte. sa bara att jahapp, då får vi gå över till glasmästarn imårrn och be dem fixa, det tar väl bara fem minuter... :D som tur var, är det bara den ytterrutan så det är inte ända in lixåm. något bra iaf.
var en lugn kväll, skönt. hann städa och fejja lite iaf.

frstn har jag hittat ett nytt tidsfördriv! nämligen alex schulmans pappa-blogg. han tillhör verligen den lilla grupp personer som jag nästan hatar, han verkar så vidrig och överlägsen och dryg. men hittade denna blogg via en annan blogg, och har fått mej otaliga skratt när jag läst hans inlägg om hans nya pappa-liv haha. läs den här jag lovar att ni får ett eller annat skratt iaf!

"Idag skänker vi en tanke till Charlie Schulman i hennes sorg. Det har just upptäckts en virvel i luggen. Idag bryr sig Charlie inte alls om den där virveln, men om femton år kommer den att utgöra hennes stora sorg i livet. Hon kommer aldrig kunna klippa lugg. Hoppas aldrig det blir populärt igen. För Charlies skull. "


nu måste jag gå och lägga mej. upp early shit imårrn som vanligt och slita för brödfödan!
hej hej!





Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: