hej hej overtime

     Publicerat: 2009-08-27 Kl: 22:50:14 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer

åh härregud. klockan äro 22.34 och jag kom hem för tio minuter sedan. det är sisådär en timme senare än vanligt. kvällen var jättelugn... fram tills halv nio kanske. ett fall slutade i att patienten fick somna in, och sedan tog det en stund för mej att ta hand om den efteråt av olika skäl, så ja, klockan rullade på.
medans jag väntade på att anna skulle bli klar, upptäckte jag att bamse hade kissat ner hela köket. åh stackren. vi var ju ute och kastade boll på rasten och han drack massor när vi kom in. tyckte han var pipig på kvällen men blev irriterad på honom. så såg jag ju sedan att han var ju kissenödig. och inte så lite heller. lilla manne. dock tröstade han sej med att sno en hel matskål full med valpfoder, karas mat. hm, så nu blir det morot för bamse ett par dygn om vi ska kompensera den kaloribomben ojojoj.

en riktig ljusglimt denna arbetadag var att min favvo-favvo-patient var på besök, blev så glad när jag såg henne! haha och husse vet att jag är riktigt förälskad i den där hunden och tycker det var kul när jag fotade henne igen ;) gullhund!

väl påväg hem så gick ingenting smidigt. direkt utanför jobbet hamnar jag bakom en jävla bil som bogserar en annan i 30km i timmen. denna skulle samma väg som jag, så jag valde att ta en lite längre väg ut på motorvägen, så jag slapp åka bakom den flera kilometer på den smala vägen jag avskyr.
sedan när jag närmar mej södra länken. så är ju den stängd från 22.00 idag! satanshelvette. klockan va 22.10. så jag fick ta en annan väg. hade ingen aning om hur jag skulle köra och satt hysterisk i mörket och försökte följa skyltar. ut kom jag ju iallafall, och hem tillslut.
en annan sak var att på nynäsvägen körde två ungar på moppe. i mittfilen. härregud. man får väl inte ens köra moppe på motorväg!? och i mittfilen. jävla idioter, tänk om deras mamma och pappa visste att dom åkte där! galet!

för övrigt har jag sjuk träningsvärk. mina försök att få svullet knä har bara resulterat i en begynnande träningsvärk altså. inte en tillstymmelse till svullnad i knät. satan åxå.
nu måste jag lägga mej! go natt

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: