det är farligt att leva....

     Publicerat: 2009-08-12 Kl: 00:49:31 | I kategori: Övrigt | 1 kommentarer

...kan inte sova. ligger bara och tänker på lilla kajsa. kajsa är, eller... var... sofias lilla hund. sofia jobbar på djurkliniken i gbg där jag gjorde min paraktik som djursjukvårdare. lilla kajsa var en bedårande liten yorkshireterrier, och varje lunch var vi ute med hundarna sofia och jag. och kajsa lekte med polly och bamse. fick i kväll veta att kajsa blivit ihjälbiten av en annan hund. jag finner inte ord för hur jävla hemskt det är. tänker på lilla kajsa.. och på sofia. hur fasen klarar man sej igenom en sådan sak?så orättvist.. och grymmt. vet inte så mycket mer än att hon blivit ihjälbiten... får väl se imårrn om jag får veta lite mer...

tänker på kajsa.. på sofia.. och tänker på mina egna hundar. gud. det kan gå så fort. levande. död. ett klipp av en stor hund och det är över. måste vara värsta sättet som finns att förlora sin hund på!

om polly eller bamse skulle dö skulle jag inte kunna leva. det är en sak om dom blir sjuka på nått vis... eller gamla... men ihjälbiten? fy fan. jag skulle dö om det hände!

stackars sofia.. och lilla kajsa. vila i frid! i himmlen finns det väl iaf bara snälla hundar?

Postat av: Frida & Riley

R.I.P Kajsa.. =(

2009-08-12 @ 16:59:54
URL: http://honungsbulle.blogg.se/

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: