dagen idag

     Publicerat: 2009-08-03 Kl: 20:16:59 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer


hej hej! idag har varit en bra dag! iofs en i mängden kanske, men ändå en bra dag :) fullt upp på jobbet utan att det blivit hysteriskt, tänk om det var så varje dag, hade vart perfekt. slutade 18 idag och när jag kom hem lagade markus brända falukorvskivor och pulvermos. fint skare va! 

lille bamse har genomgått den angenäma undersökningen - undersökning av prostatan idag. saken är som så att han läcker lite kiss ibland när han sover, eller om han är väldigt exalterad över att tugga på ett ben eller så. jag blir ju såklart jätteorolig att det skulle vara nån prostatacancer, så idag har karin undersökt honom. allt kändes bra! och urinproverna jag tagit är helt utan anmärkning åxå.. så jag vet inte vad det är. kan ha neurologisk koppling... men nu ska vi avvakta lite, kan vara så att hormonbalanden är i lite svajjning nu när suprelorinchippet (kemiska kastreringen) börjat gå ur helt och så... nästa steg blir isåfall ett ultraljud på urinblåsa och prostata.. lille korvas, alltid e de nått på något vis...

ikväll blir det väl lite film kanske, är ju beck på tv, som man sett hundra ggr, men alltid kan se igen.. chips, dip och cola. inget fel med det :P
frstn, fick höra på jobbet att jag är duktig, idag! hihi "du är så himmla duktig" sa karin till mej efter att jag hade tagit lite egna smarta initiativ i bokningen bla. kul å höra att dom tycker man gör nytta! :)

hejsålång!


Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: