a bit worried

     Publicerat: 2009-08-27 Kl: 12:27:07 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer

hm.. jag börjar undra vad som är fel på mina råttor. eller om det ens är nått fel. men på två dagar nu har dom knappt rört sin mat. dom var ju med hemma i helgen och har ätit så skålarna varit rena, men sedan vi kom hem, så är det så gott som orört! ser ut som dom tagit nån enstaka liiten bit. åså ligger dom mest uppe i myshörnan. jag har kollat på dom, kan inte se något fel. dom är pigga och glada när man tar ut dom, inget biljud på andning, inga spända bukar. det är lixåm båda två, det är ju det som känns så konstigt med... ja jag fattar ingenting. men jag får väl avvakta och se vad som händer. konstigt är det iaf.

jag och hundarna har iaf varit ute och gått. hade siktat in mej på en långpromenad men det vart bara en dryg timme, jag blev jättetrött. antar att det är sviter efter helgens härligheter.
nu har jag ätit sparris och serranoskinka, mmmmmm, och nu ska jag väl mest ta det lungt. ska ju jobba senare i dag.

imorgon är jag ledig! fast det är ju pga att jag ska till läkaren och få kortisoninjktion i knät. och typiskt nog är knät så smalt och fint så. har gått i mina värsta skor nu, och plågat knät, men inget händer hehe, så jäkla typiskt. annars krånglar det ju i tid och otid!
nu ska jag läsa lite bloggar och dricka pepsi! :)


Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: