världscupsdressyr på tv :)

     Publicerat: 2009-04-19 Kl: 13:21:29 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer

Tackvare en vän på facebook fick jag nys om att det var världscupfinal i dressyr på tv! helt fantastiskt! det visas på tok för lite dressyr på tv. världscupshoppning i tid och otid, men dressyr knappt aldrig. hursomhelst slog jag på tvn och har nu kikat i snart en timme på dessa underverk! när det kommer till dressyr på den här nivån är jag sjukt sentimental. det är himmla fint och så imponerande och dessa fantastiska hästar, så vackra varelser som dansar fram över banan!
speciellt roligt är det att se de ekipage som inte är "självklara" lixåm lite nyare som kämpat sej frammåt och utvecklats och når upp till toppen och tillochmed petar ner storheter som anky van grunsven och isabell werth från toppen :)
dessutom var det Briars sista tävlning, nu blir den gammla mannen pensionär!
ja man längtar tillbaka till hästeriet helt klart när man ser sådant här.. men det kommer, jag ska skaffa häst igen, nångång, när det finns tid och pengar =)



Nu ska jag gå och handla lite. markus är påväg hem från ödemarken så jag lär väl ge honom något att äta när han kommer hem hehe. hej hej!

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: