do some hair!

     Publicerat: 2009-04-22 Kl: 14:00:13 | I kategori: Övrigt | 1 kommentarer

nu har jag avklarat det mesta av vad jag ska göra idag. jag var först till körskolan och lämnade korgen jag hade ordnat med, och dom blev ju glada såklart :) kramade om rolle och tackade så hjärtligt en gång till för hjälpen till körkortet , och det kändes faktiskt lite vemodigt, nu ska jag lixåm inte träffa honom nått mer, åka där i toyotan.. MEN jag har ju körkort! så jag klagar inte, men det var lite vemodigt att säga hej då iaf, men jag är så himmla glad att jag haft honom som lärare =) honom kommer jag aldrig glömma!
nåväl!
sedan åkte jag hem och hämtade vovvarna och så tog vi pendeln till haninge och tog oss ut til bildepån i brandbergen. fick prata med en jättegullig kvinnlig bilförsäljare, skönt, hon var inte heller sådär smörig som dom ofta är, vidrigt. iaf så hade dom en skoda fabia inne just nu, till bra pris, men den har gått liite för långt tycker både jag och pappa, 3700mil, det är iaf tusen mil för mycket.. så även om jag vil ha en bil NU så kan man ju inte köpa första bästa såklart. så nu ska pappa ringa till en bilhandlare i göteborg för dom hade flera stycken inne. ringa iaf. så får vi väl se.
gaaah jag känner att jag måse köra NU asså. funderar på att hyra en bil i helgen, köra lite grann, ska gå ner til statoil sedan och fråga vad det kostar =) bara ett par dagar.
nu ska jag ligga i sängen och kolla lite på greys anatomy, sedan blir det en promenad til statoil och sedan ska jag in til stan och äta på resturang med maskus :)


      
bamse och polly utanför bilhallen, och så en sådan bil jag ska köpa när vi hittar en bra :)
Postat av: Anonym

vi kan säkert låna the pussywagon av joppe. vår beiga pickup ;)

2009-04-22 @ 15:21:47

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: