trött :/

     Publicerat: 2009-04-13 Kl: 18:03:39 | I kategori: Övrigt | 1 kommentarer

men guuuud vad trött jag är! var ÄR detta? är jag sjuk på något sätt? hela huvudet känns jättetungt och ögonen faller ihop hela tiden. har sovit, men det hjälper inte alls... har legat i sängen större delen utav dagen och kolla på greys anatomy.. städat lite, ja, jag städar lite varje dag. sedan var vi en sväng på mc donads i farsta åxå.
men något är fel med mej. jag är supertrött och har ingen vidare aptit heller. är hungrig men så äter jag lite och sedan e de stopp. som tur är gäller inte dåliga aptiten cola och pepsi *puh*.
jaja, jag får väl avvakta och se. jag tror ändå det är hela pressen med körkortet som bidrar till tröttheten pch aptitlösheten. det börjar blir för lång tid nu. så, jag måste klara uppkörningen så jag kan återgå till mitt normala jag igen helt enkelt. ständig oro och nervositet och psykisk stress borde ju verkligen kunna påverka kroppen til det läget jag befinner mej i just nu?

Markus åkte för en stund sen till några kompisar, dom skulle grejja med deras airsoftlags bil en stund. hoppas inte han blir sen hem för hade sett fram emot filmkväll nämligen.

förövrigt så älskar jag mina hundar igen nu. dom var inte så poppis på förmiddagen men nu är dom mina hjärtegryn igen <3

Postat av: Frida

Jag skulle också gissa på att det är körkortet som härjar och gör dig trött. =/ Det är ju förståeligt. Alldeles för mkt energi som går åt till att oroa dig över det hela. Det blir nog bra snart igen!



kram!

2009-04-13 @ 21:24:18
URL: http://honungsbulle.blogg.se/

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: