knoppen gick av

     Publicerat: 2009-04-25 Kl: 22:00:51 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer

slutet närmar sej för denna dagen.. det har varit en väldigt rolig dag! på eftermidagen åkte vi till willys och handlade lite, en kruka och blomma till hallbordet, några kilo morötter, ett stort vitkålshuvve och lite lunchen till veckan som kommer. vi tog åxå ytterligare en tur till och från mitt jobb. denna gången i förhoppning att svänga av på rätt ställe. haha, trodde jag ja, vi svängde så duktigt av mot gustvasberg, men snabbt ser jag att HÄR är det inte! men vi åkte vidare på en slinga där å tillslut kom vi rätt.. så istället för att missa avfarten tog vi alltså en för tidigt hehe.. det står visst inte g-berg utan N Lagnö, jajaja, det kan inte jag veta har ju bara åkt där en-två ggr i veckan i ett år! :P

dock har jag ett litet problem. när jag skulle ställa in speglarna så gick den lilla knoppen av! jag tog såklart inte i med sån krafft att jag bröt av den, utan jag tror den varit sönder förut hm, för annars borde den ju hålla för det enkla den är till för? jag har provat limma dit den igen hehe, men jag tror faktiskt inte jag blir skyldig att betala eller något? det står ju i kontraktet att man blir betalskyldig om man vållat skada pga vårdslöshet eller med mening, och det kan man ju knappast kalla det iaf... ? får se om den fäster med limmet hehe, men jag tror inte det... när man kikar på den som gått av ser det verkligen ut som att den varit trasig förut dessutom... ja alltid är det nått... hoppas det inte ställer till problem, men gud det kan det ju inte göra?!..... ska lämna tillbaka bilen imorgon förmiddag. sedan blir det buss igen i fyra dagar sedan får jag min egen bil :)

nu är jag mest supertrött och ska nog lägga mej snart, har varit en lång men rolig dag :)
hej hej!

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: