puttsa och fejja och coca cola

     Publicerat: 2009-04-10 Kl: 12:06:33 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer

god middag!
nu sitter jag i sängen och slappar framför datorn och inväntar mina föräldrar. dom kommer väl om cirka en timme. jag och markus har städat och gjort fint. iofs städar jag mer eller mindre varje dag men idag har vi gjort sådär nogrannt. att se markus med en trasa i handen är ingen vanlig syn, men ack så vacker när den inträffar ;)
har städat åt råttor och marsvin så nu ska väl inte päronen gnälla på att det luktar, eller det gör dom väl ändå, bara för att antar jag.
lånade tillåmed moppen från tvättstugan och torkade golvet. fast den moppen luktar mögel, jag måste nog skaffa en egen, så det känns lite fräschare....


sitter åxå och funderar över coca cola. jag är verkligen cola-beroende. men e det bara jag som tycker det är skillnad på om man dricker cola ur burk, 0,5l flaska eller ur glas? själv tycker jag knappt det verkar vara samma substans i dessa olika utföranden?
att dricka cola ur en burk är alltig gott, när den e riktigt kall, mumms! att hälla från stor flaska till glas är åxå gott, men sedan kommer man till att dricka direkt ut 0,5l flaska och det är lixåm inte gott? varför? är det olika innehåll? det når lixåm aldrig samma höjder! konstigt är det iaf.


Härligt iaf med så fint väder! vovvarna har legat ute hela förmiddagen i solen och gottat sej, mina älsklingar! <3 man ser verkligen hur dom njuter, speciellt bamse som ligger i solen och kisar med ett tuggben i högsta hugg :)
Jag har stängt till nu, för det var en familj me små barn som lekte med massa bollar ute på skolgården utanför gräsmattan, så ville inte riskera att vovvarna i ett oövervakat ögonblick rusar dit för att i all välmening vilja vara med och leka :P så nu har bamse suttit och kikat med längtande blick ut genom altandörrn :P



hejsålång :)

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: