the soul the voice the körkort

     Publicerat: 2009-04-24 Kl: 21:29:43 | I kategori: Övrigt | 1 kommentarer

okej nu ska vi se vad lilla jag har haft för mej idag.
dagen på jobbet har varit ganska lugn vilket har varit skönt. det har varit så sjukt mycket att göra de sista veckorna så en dag utan stress är nog bara bra för själen tror jag :). torkade lite på alla foderhyllorna och gjorde lite småpyssel.
två roliga saker som hänt på jobbet idag, var dels att vi hade inne en ca 10kg tung maine coon (ej katten på bilden, glömde fota "vår" dammit, men den va fasen så stor typ och samma färg åxå) imponerande, vet inte om utseende tilltalar mej så värst, men storleken är fasen maffig!
sedan har vi en liten patient som för ca tre veckor sedan kom in akut till oss för att hon hade trampat i glödande kol. hon hade på något vis råkat gå i kolen, och när det brände i tassarna så la hon sej ner i glöden, lila vännen, som hon såg ut när hom kom till oss, helt skållad :( MEN nu har det gått några veckor och det var SÅ roligt idag när vi tog bort omläggningarna och det hade läkt SÅ fint bara sedan i förrgår, lilla stumpan! hon är gammal åxå 14 år, å så söt alltså. när hon fått nya omläggningar så får hon på sej sin lilla "kasslerklänning" eller brynja om man hellre vill haha så sött, och sedan har hon röda tossor om framtassarna. ja de tär så himmla härligt att det gått såå fint frammåt för denna lilla dam!

sedan en rolig sak, är att pappa ringde och meddelade att han skrivit på pappren för bilen!!!! så nu är den VÅRAN! heeelt fantastiskt! gud var roligt. så nu kommer den stå hos bilhandlaren som såld då, till onsdag då ska vi betala den, och på lördag nästa helg ska vi åka och hämta den så jag får köra hem den själv! fatta!!!! hoho. jag och markus åker til borås på torsdag och stannar där över helgen. ska passa på att köra pappas bil en hel del tänkte jag, hehe nu blir det ingen tid vid ratten för mamma och pappa när jag är hemma! JAG KÖR SJÄLV!!!! :D
sedan ska jag då köra MIN bil hem hit till stockholm :P och på bilden har du den! :D

när jag kom hem hade äntligen avin för körkortet dimpt ner i brevlådan! MEN, jag kan inte hämta det förrns på tisdag, så jäkla surt alltså. eftersom man bara får hämta ut körkort på postkontor, och det ligger i farsta å öppnar 8 och stänger 18.. sååå jag hinner helt sonika aldrig dit!! eller ja, på tisdag helt enkelt... trist hade velat ha det idaaag ju! men men den som väntar på nått gott. trist bara att jag får visa upp mitt stora papper ihop med passet imorgon när jag ska hämta hyrbilen, hade velat stila med mitt riktiga körkort men men....

iaf innebär hela denna truddelutt att jag bara ska åka buss till mitt jobb FYRA ggr till. fatta FYRA ggr haha! det är så surt å gå ombord på den där bussen. jag vill b1ara trycka upp mitt körkort i ansiktet på busschauffören, så han inte tänker att jag är en looser utan körkort nu när jag har ett :P

ska jag sluta tjata om körkortet? ok för idag då :P imorgon ska jag och markus ut på vägarna! så ni stockholmare, SE UPP säger jag bara, ger inga garantier på att jag kan agera korrekt i alla trafiksituationer! haha..

nu har vi iaf ätit nachos å gotte, och kollar på talang. sedan blir det nog chips och dipp :)

Postat av: Frida

Grattis till bilen! =D Nu är du så mobil du kan bli! =D

2009-04-25 @ 09:18:32
URL: http://honungsbulle.blogg.se/

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: